Wines

Genoten van een wijn en benieuwd waar je deze kan kopen?
Vind HIER een verdeler via onze partner Le Wine!

Logo Farnese Group

Op 20 jaar tijd groeide Farnese uit tot één van de meest gerenommeerde wijnbedrijven in Zuid-Italië met wineries in Abruzzo, Puglia, Basilicata, Campania en Sicilia.
Farnese staat bekend voor zijn professionaliteit, innovatieve karakter en sterke prijs-kwaliteit-verhouding. Zij bieden in elk van deze regio’s authentieke wijnen aan met een commerciële knipoog en dit op telkens van instapniveau tot grote, internationaal geroemde, superwijnen.

logo CHILE.jpg

De familie Torres richtte Miguel Torres Chili op in 1979. De familie had op dat ogenblik al voor meer dan 140 jaar wijn geproduceerd en bezat al meer dan 300 jaar wijngaarden.

De 95 hectare wijngaard en het wijnhuis van de Ahrex familie, opgericht in 1904, werd in 1979 gekocht door Miguel Torres. Hij werd sterk aangetrokken tot de speciale klimaatcondities van deze regio in Chili. Hij nam zowel de traditie van wijnmaken als de 100 jaar oude geschiedenis van de organisatie mee naar het nieuwe wijnhuis.

MARCHESI ANTINORI LOGO.jpgDe familie Antinori maakt al meer dan zes eeuwen wijn, sinds 1385, wanneer Giovanni di Piero Antinori lid werd van de “Arte Fiorentina”, een wijnmakersgilde uit Firenze. Gedurende deze periode, maar liefst 26 generaties, heeft de familie het werk steeds rechtstreeks georganiseerd met af en toe innovatieve beslissingen maar altijd met het ongewijzigde, fundamentele respect voor traditie en het terroir waar zij op werken.

3 Fam Perrin Logo Blason Couleur.jpg

De familie Perrin is al vijf generaties aan het werk in de zuidelijke Rhône. Met 300 ha in eigen beheer zijn zij uitgegroeid tot de grootste bio-producent in de streek. Het is hun overtuiging dat enkel een artisanale bioteelt de volledige expressie van elk terroir kan garanderen.

Sinds 1970 produceert La Vieille Ferme jaar na jaar authentieke wijnen, oprecht en smaakvol. Met aanwezigheid in restaurants over heel de wereld en in de mooiere bistro’s, wordt La Vieille Ferme unaniem erkend.

logo_TORRES_positivo.png

De familie Torres heeft generatie na generatie het geheim van het maken van grote wijnen en hun liefde voor het land doorgegeven. Deze traditie in combinatie met een visie op de toekomst heeft het bedrijf succesvol gemaakt, waadoor hun producten nu te vinden zijn in meer dan 140 landen. Drie eeuwen geleden vestigden de voorouders zich in de Penedès, reeds een wijngebied sinds de Phoeneciaanse tijd. Sindsdien wordt de naam Torres in verband gebracht met wijn en passie voor de wijnstok.

 

Logo - Spier Unblocked White

Spier is een van de oudste wijnboerderijen in Zuid-Afrika met een geschiedenis die terug gaat tot 1692.

Terwijl Spier vast houdt aan de wortels van zijn erfgoed, heeft het een felle en bewustvolle energie. De gerenommeerde wijnen kunnen gepaard worden met geweldig eten, ofwel op de boerderij ofwel bij de dichtsbijzijnde boer. Het wijnhuis is een van de meest bekroonde in het land en het vier-sterren Spier-hotel en de vergaderzalen zorgen voor een inspirerend wijnland-uitje, omringt door de rust van de natuur.

Maar Spier is niet enkel een doel. Onze passie voor kwaliteit en houdbaarheid weegt door opalles wat we doen. Onze ethos – wat wij de Spier Way noemen – is de rode draad: bij Spier draait alles om evenwicht. We zijn steeds op zoek naar innovatieve manieren om onze business te doen slagen, in balans met onze omgeving en de maatschappij.

MAS PERE LOGO1

De Pere Ventura Cava House ontsprong in 1992. Dankzij de volhardheid, het enthousiasme en het karakter van de oprichter, veroverde dit SAnt Sadurní d’Anoia Cava House al snel de moeilijkste markten. Pere Ventura behoudt een sterke internationale presence en zijn cava vond zijn plaats in top etablissementen wereldwijd.

Bij Pere Ventura blijven ze streven naar innovatie, kwaliteit en excellentie om de beste cava te creëren om van te genieten in leuk gezelschap, waar en wanneer je wil.

345647011_1_640x640

De geschiedenis van Mateus Rosé brengt ons terug naar 1942, toen de Portugees Fernando Van Zeller Guedes een uniek concept bedacht:  gepresenteerd in een zeer originele en innovatieve fles kwam hij aanzetten met een nieuwe, frisse, rosé-kleurige en licht sprankelende wijn die vooral een herkenbare smaak had.

De iconische fles vond haar inspiratie bij de heupflessen van de soldaten uit de Eerste Wereldoorlog, waardoor de vorm van de fles zich makkelijk onderscheidde van de lange wijnflessen van destijds. Het etiket, ongewoon elegant in deze tijd, creëerde een visuele link tussen het product en het land van afkomst.

Mateus Rosé is een wereldwijd merk, zeer herkenbaar en vooral geliefd tot in de verste uithoeken van de wereld, en spreekt met gemak alle smaken en culturen aan.

Genoten van een wijn en benieuwd waar je deze kan kopen?
Vind HIER een verdeler via onze partner Le Wine!